Pair of Vintage Old School Fru
Cerita Blue
Cerita Basah
Kisah Seks Melayu
Cerita Lucah
Kisah Lucah


Pantat Anak India

Pantat Anak India

BAB PEMBUKAAN

Cerita yang akan aku paparkan disini adalah cerita benar, tidak ada yang tidak benar melainkan benar belaka. Ini adalah pengalaman aku hampir 2 tahun (103 kali) menaji, menjilat, menyoyot, mengigit serta melunyaikan pantat dan batang tubuh anak India jiran aku yang juga anak angkat aku. Sekali fikir, setan juga aku niiii…. tapi kerana godaan pantat anak India dan kepanasan lubang pantatnya buatkan aku hanyut di gelombang arus dosa.

Masa peristiwa tu aku dah 33tahun (1999), sudah bekeluarga dan ada 3 anak, tinggal di taman perumahan di Banting, Selangor. Jiran sebelah rumah aku bangsa India. Kira OK lah juga. Family India tu baik dengan family aku dan ada 4 anak dara. Anak dia yang sulong dah Form 4, kedua Form 3, ketiga form 1 dan yang bongsu darjah 5.

Oleh kerana baik dengan keluarga aku, anak-anak dara dia selalu keluar masuk rumah aku main dengan anak-anak aku. Walau pun kulit gelap, tapi manis-manis anak India tu. Sesekali tu terangsang juga nafsu kepala butuh aku ni.

BAB LANGKAH PERTAMA

Satu hari sekitar awal tahun 1999 aku hantar family aku balik rumah mertua. Aku dah pelan, petang ni mesti goda budak India tu terutamanya yang bongsu yang aku panggil Girl (Kerana Girl ni paling manja dengan aku). Petang tu, seperti biasa anak-anak India jiran aku tu main dihalaman rumah. Aku pun pasang VCD blue. Sambil tu aku sengaja buka pintu dan sesekali tengok Girl. Aku nampak Girl nak datang rumah aku, cepat-cepat aku ke bilik air dan biarkan VCD blue terpasang. Aku pun buka pakaian aku dan kenakan tuala aje. Lepas tu aku ngendap kat luar, nampak Girl terpegun tengok aksi ganas yang terpasang di TV. Aku biarkan aje lebih kurang 5 minit sambil biarkan air pancutan turun supaya Girl ingat aku tengah mandi. Aku pun pasang angan-angan, mesti jilat pantat budak India ni……..

BAB LANGKAH KEDUA

Aku tahu si Girl ni gerenti dah stim dan berlendir. Aku keluar bilik air dan buat-buat terperanjat tengok Girl. “Syok ke Girl tengok tu ?” aku sapa. Tersipu-sipu si Girl tu. Cepat-cepat aku sambung (takut dia keluar rumah). ”relax laa girl, auntie pun tak ada kat rumah ni. Tengok laa…..Uncle tak kasi tahu sapa-sapa, OK” Membisu seribu bahasa si Girl tu, malu lee tuu.

Aku pun duduk di sofa dan suruh Girl duduk di atas lantai (Sebelum ni dia hanya berdiri sambil nonton) “Seronok tau Girl kalau tengok ni” aku bersuara setelah suasana bisu hampir 10 minit kemudian. Girl toleh kepada aku dengan senyuman stim……..apa lagi. Kote aku yang sedari tadi menongkat tuala mula laa miang minta diberi makan…….Aku pun turun dari sofa dan ke pintu usha-usha kalau ada sesiapa datang. Aku nampak kakak-kakak Girl dah tak ada kat depan, dah masuk rumah agaknya. Aku hampiri Girl yang asyik sedap nonton blue dan duduk sebelah. Tangan aku terus memeluk Girl (aku tahu dia tengah belengas pantat, tentu tak marah punya..) Aku tarik kepalanya ngadap aku dan terus beri satu kiss di pipi terus ke mulut. Aku nyonyot bibir dia (walaupun bau tak wangi, tapi mengancam woooo) Lepas tu tangan aku erat menarik kepala dia dan menghulurkan pinang sebatang (lidah laa tu) kedalam mulut Girl. Tiada reaksi dari mulut Girl, mungkin gugup pertama kali dan tak ada pengalaman.

Aku pun sound dengan nada romantik “Girl sayanggg, kalau uncle hulur lidah, Girl hisap lee, seedapp, OK” Aku pun sekali lagi hulur lidah kedalam mulut Girl yang nampak kuyu dan sedikit gementar. Terus dihisapnya lidah aku dengan kuat. Selepas tu Girl hulur lidahnya pulak, turn aku hisap sambil tangan kanan aku merayap ke tetek kiri Girl (yang baru nak tumbuh) Tangan kiri aku mengeratkan lagi pelukan supaya lidah aku dapat masuk lebih dalam…..nampak lemas budak ni.

Tangan kanan aku yang merayap tetek Girl berpindah ke tetek kanan,anjal macam belon tapi sedikit keras, ramas dengan pelan….ramasan orang lama katakan…….Tercungap Girl aku kerjakan tetek dan mulut dia. Hisap lidah tetap hisap. Ramas tetek tetap on…………..biar banjir lubang pantat si Girl nii….auw!

BAB LANGKAH KETIGA

Selepas beberapa minit aku beromen, aku pun lepaskan Girl dan suruh dia cuci pantat (mesti dah berlengas dan berbau pantat anak India ni) Aku pun tutup VCD dan on Hi Fi serta kuatkan sikit volume.

Selepas Girl keluar bilik air, aku bagi isyarat masuk bilik tidur belakang. Girl seperti dipukau, ikut saja. Aku terus peluk Girl dan sambung operasi mengulum lidah sambil tangan aku giat membuka butang baju dan kancing skirt Girl…tinggal Singlet & seluar dalam saja. Aku dah telanjang bulat. Jemari aku mula meramas tetek Girl yang baru tumbuh tu, tak lah besar. Aku buka singlet, dan terserlahlah dua gunung yang memang tegang walau pun tak besar. Putting tetek belum tumbuh (baru nak masuk 11 tahun katakan). Untung dapat lunyaikan batang tubuh budak India ni bisik hati aku. Aku mengalihkan mulut aku ke tetek dan dengan rakus aku hisap tetek, penuh mulut. Mengelupur Girl aku kerjakan. Tangan kiri aku erat memaut buntutnya sambil tangan kanan mengusap pantat (yang masih berseluar dalam)….basahhhh.

“Uncle…….buka seluar Girl” kata Girl. Dengan pantas aku menarik seluar dalamnya ke bawah….bertelanjang bulat lah kami berdua. Si Girl ni walau hitam, tapi nampak manis tambah pula bertelanjang bulat…….nahas kau aku kerjakan petang ni, gerenti berkecai dara…….biar dia ingat seumur hidup penangan orang Melayu bagaimana nak pecahkan lubang pantat….!

Tanpa membuang masa aku melutut dan terus menarik rapat pantatnya ke mulut aku…terus jilat bibir pantat Girl yang berbau semacam tu. Aku buka pantatnya dengan tangan aku lalu hulurkan lidah aku, kuis-kuis kelentit yang tak sunat tu…Fulamak, gigil si Girl tu.

Kedengaran ngerang “seeeddaapppppppp” dari mulut Girl. Air pantat punya la banyak, habis aku lunyaikan ke hidung aku. “Sedap uncle…Arg….uhhhh…sedappppp laaaggiiiiiiiiiiii” jerit halus dari Girl.”Kasi jilat kuat uncle….kuattt lagiiiii, sedappp” Aku agak ada le 10minit aku gasak pantatnya dengan lidah dan hidung aku.

Aku suruh Girl cuci dulu pantat (kali kedua) sebab baunya dah lain macam. Girl masuk semula bilik tidur lepas cuci. Aku baring menelentang atas carpet.

“Girl sayang, hisap uncle punya macam kat filem tu…” Terus Girl baring dan dengan pantas memegang konek aku (kecik aje, ada le 5 1/4inci) lalu masukkan dalam mulutnya dan terus mengulum.

“Sayanggg, jilat batang uncle..kasi best punya, lepas tu kulum balik” Girl ikut aje. Aku pun menunjal-nunjal batang konek aku tapi tak boleh masuk habis, walau pun konek aku tak besar mana, mulut si girl tu sempit bee…Terkial-kial aku dengan kesedapan kuluman anak India sekor ni. Sesekali digigitnya konek aku, geram nampaknya si Girl ni. “OK Girl..cukupppp, dah tak tahan niiii… nanti terpancut air uncle………cepat keluar tak seronok” Aku bersuara.

Aku baringkan Girl di atas lantai dan alaskan buntotnya dengan bantal agar nampak lebih tembam tundunnya. Ternyata Girl nampak begitu ghairah dan stim. Aku kangkangkan dia dan perhatikan tundun berair yang berbulu jarang tapi panjang (tak pernah trim nii.) Aku kuis 4-5 kali kelentit dengan jari hantu. Aku pegang konek aku dan terus menyambal pantat sempit dia….tapi perlahan-lahan, takut sakit atau terjerit pula anak India ni. Aku menekan masuk konek sikit demi sikit hingga separuh. Girl tak terkata apa….diam membisu, mungkin takut atau sakit.

“Girl, nak uncle teruskan masuk habis?” Girl jawab, “pelan-pelan uncle, tapi Girl takut beranak laa.” Aku pun bisik pada Girl “Tak pa, bila air nak keluar, uncle pancut kat luar, uncle tahu laaaa, OK” Girl senyum. Dalam girl tersenyum itu aku meradak habis sekaligus dengan tujahan yang kuat, tenggelamlah seluruh konek aku dalam lubang panas dan sempit mencengkam pantat anak India ni.

Berdesus……..”Aduhhh, saaakiiiiiiiiiiiiiiiit, pelan uncle, pedihhhh….” jerit Girl. Aku diam sejenak sambil merendam konek aku agar Girl pulih kembali dan hilang bisa sengatan konek orang Melayu dan juga hilang rasa sakit pecah dara. Aku memeluk rapat agar seluruh konek aku tenggelam dan aku bisik ke telinga Girl, “I Love You Girl, I Love You Girl….Girl…I LOVE YOU”

Mesti dia syok habisss. Bangsa India ni, kalau kita kata I Love You, seronok laa dia….bukan setakat lubang pantat, nak gasak lubang dubor pun dia kasi (Kerana selepas beberapa minggu aku menyambal pantat Girl, dia kasi lubang dubur dia…kononnya dia pun Love aku) Main lubang dubor anak India ni…terpaksa tahan bau busuk…..banyak kunyit melekat kat batang konek..!

Girl jawab “I Love You too uncle” Lebih kurang 2-3 minit aku merendam konek dan merasai kepanasan & kemutan halus pantat budak India ni…panas dan berdenyut-denyut, aku bisik lagi, “Boleh uncle main sekarang?”

Girl dengan tersekat-sekat suara dikerongkongnya jawab “Boleh uncle….cepat sikit….sedap laa….arggghhhhhh eeeemmmmm”

Apa lagi, aku pun mulalah menyorong tarik keluar masuk lubang pantat si Girl ni sambil berkuluman lidah. Tangan aku aktif menjalari badan si Girl yang tercapai dek tangan aku sambil menyambal pantat panas, sempit dan berkemut-kemut dengan batang konek aku secara slow and steady. “Aaaaargggghhhhh…aaaaaaaa..uuuhhh…..sedap uncle……….masuk habis, masuk habis….sedap, masukkkk hhaaaabbbbiiiiiiiis konek uncle” “Laju lagi, masuk habis, laju lagi uncle” Tercungap-cungap si Girl meraung (Raung tapi control suara takut didengar oleh family dia). Tangan nya menggapai-gapai, mata hitamnya hilang, punggongnya menggoyang-goyang……bahana konek unclenya ni.

Aku ubah style….menonggeng. Bercelapak laa aku mengerjakan lubang pantatnya dari belakang dan hentakan aku semakin keras dan laju. “Sedapppp, sedaaaappppp girl” aku jerit.

Girl jawab, “Masuk habis uncle……. Sedap” Heran juga budak ni, tak sakit ke, pada hal aku tahu ini first time pantat dia kena gasak, kesan merah pun aku dah nampak kat pantat dia masa mula menonggeng tadi. Baru pecah dara…… Pantat si Girl ni, woooo sempit, aku nampak isi bibir pantat Girl ikut keluar masuk semasa aku menyorong menarik konek aku. Air punyalah banyak dan bau semerbak air pantat anak India menyerang hidung aku. Adalah 10 minit aku menyambal dia macam tu, dah tak tahan…almaklom, first time rasa pantat anak India, memang sempit, panas dan mencengkam wooo.

“Air sudah mau mari uncle, massuuukkkk habisssssssssss, lajuu,lajuu,lajuuu…. Hentak kuat uncle, uuuuuuu, eemmmphhh, argh”

Aku tahu si Girl dah terkeluar air mani dia kerana badannya kejang, menggigil…Lagi kuat la aku hentak, penuh semangat biar robek pantat. Aku pun tak tahan tengok Girl begitu, aku cabut batang konek dan halakan ke mulut si Girl dan lancap. Tangan kiri aku mencekak pipi Girl agar mulutnya terbuka supaya pancutan air nikmat aku terus masuk ke mulut Girl.

“Sayang, nanti telan habis air uncle….air ni bagi muka putih” Temberang aku..

Adalah 2 minit lepas tu berderailah air mani aku kat mulut Girl. “Seddaapppppppppp ooooooooh, nak keluar dah sayaaanggg” Berdengus macam kerbau kena sembelih. Tertelanlah air mani orang Melayu ke dalam perut anak India niii… Tercungap-cungap nampak si Girl tu menelan air mani aku. Lepas tu cepat-cepat dia ke dapur ambil air mineral untuk minum….sesekali macam nak muntah nampaknya….loyaaa!

Selepas kejadian pertama tu, setiap hari Sabtu, aku hantar family balik kampong dan petang Ahad ambil balik. Masa tu lah aku menyambal pantat si Girl tu.

Ada juga beberapa kali aku taji lubang dubor dia………tak tahu nak cakap berapa sedapnya dubur si Girl ni grip…….

OK Lah…..lain kali aku sambung lagi pengalaman aku bersama kakak sulong Girl yang Form 4 tu. Oh yaa, Girl ni kamcin dengan kakak sulong dia, dia ada cerita hal permainan kami ni….kakak dia pun syok nak cuba….Lepas sebulan dari kejadian pertama ni, aku main dengan Girl dan kakak dia serentak…….bila family aku balik kampong dan family dia keluar pekan.

Back to posts
Comments:
[2013-05-15 04:30] india rupnye aku..:

Power bro.. tolong ajar aku.. hahahaha!!!

[2013-05-06 02:00] jubo:

siall

[2013-04-06 22:10] don:

perosak manusia neraka jalan kau nanti

[2013-03-16 20:45] btg tegang:

hi awek2 sume,call me 0139143892

[2013-02-24 11:34] playboy:

melayu anak sendiri pun boleh main apa... kakak adik mak kandung pun mat mat melayu gasak jugak.....

[2012-10-28 23:17] ami:

bdoh btl bdk sek lg pow nk main k! Mak bdk pnya la byk..

[2012-06-22 03:35] stim:

tahu takpe.. anak keling pulak tu ==''

[2012-09-27 06:30] chupi:

eeee teruk tak selere la mesti pantat busuk

[2012-09-17 03:15] ragu :

kau ni binatang main bangsa aku kalau aku main anak beranakkau macam mana anjing melayu sial

[2012-08-07 00:32] gersang:

pantat ank india pun nk jolok

[2012-09-24 01:13] jinggo:

mcm gampang....temberang je tu

[2012-06-29 18:09] aku:

keling

[2012-03-15 06:04] pak cu:

tak best langsung

[2012-09-20 05:45] double A:

cm gampang

[2012-09-11 07:38] man:

mcam butuh!!!

[2012-09-04 09:37] arjuna:

xslera aku.

[2012-09-18 22:15] sekdevil:

dlm mimpi kamu kot !!

[2012-09-10 07:09] abg z:

pantat itam


Post a comment